Blake Lively, apariție spectaculoasă pe covorul roșu la 5 luni de la naștere


La numai trei luni după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil, Blake Lively și-a făcut apariția pe covorul roșu, la premiera noului ei film, Rhythm Nation, în care joacă alături de Jude Law.  Pe Instagram, actrița a postat imagini cu transformarea sa în personajul Stephanie Patrick, o dependentă de heroină.


În vârstă de 32 de ani, Blake Lively a arătat impresionant într-o superbă rochie neagră de catifea, Dolce & Gabanna. Cu un colier spectaculos la gât și cu umerii goi, actrița a afișat un decolteu super sexy.

Una dintre reginele covorului roșu, Blake Lively rareori greșește atunci când își face apariția la evenimente oficiale. Ținutele ei sunt întotdeauna impecabile și o avantajează din toate punctele de vedere.

Dacă alte mămici din showbiz încearcă să revină la silueta de dinainte de naștere în timp record, într-o lună sau două, Blake pare că nu se grăbește și se bucură de această perioadă magică alături de bebelusa ei. Vedeta mai are câteva kilograme în plus, pe care cu siguranță le va da jos la momentul potrivit. La urma urmei, a mai făcut doi copii înainte și de fiecare dată a revenit la formele inițiale.

 

Blake Lively și-a ținut multă vreme sarcina ascunsă, iar despre cea de-a treia  naștere s-a aflat abia la două luni după ce s-a întâmplat. Vedeta și soțul ei, Ryan Reynolds, nu au vrut să dezvăluie sexul copilului, însă fanii și-au dat seama că este fetiță. Ar fi cea de-a treia fiică a cuplului.

În 2016, Lively a dat de înțeles că își dorește o familie mare, declarând cu umor: ”Eu provin dintr-o familie cu cinci copii. Soțul meu mai are trei frați, așa că suntem, oficial, crescători. Poți intra pe site-ul nostru și îți vom da câțiva dintre copiii noștri”.

 

Blake Lively spune că ea și soțul ei, Blake Reynolds, se străduiesc să le ofere fiicelor lor o viața cât mai normală posibil. ”Ryan a avut parte de o copilărie frumoasă, normală și vrem că și cei mici să se bucure de o viața la fel”.

 

related posts

Modifică setările cookies