Brad Pitt a împărțit mâncare familiilor sărace, grav afectate de pandemia de coronavirus


Brad Pitt e considerat un erou al timpurilor moderne după gestul care a înduioșat toată America. Starul de la Hollywood a trecut la munca de jos și a împărțit mâncare nevoiașilor din Los Angeles.


Pandemia de coronavirus a provocat o criză financiară uriașă în lume, iar Brad Pitt a vrut să contribuie într-un fel la stoparea adâncirii ei. Actorul de 56 de ani a împărțit cutii cu alimente familiilor cu venituri mici din Los Angeles și nimeni nu ar fi știut dacă un fotograf profesionist nu l-ar fi surprins la treabă. 

Conform martorilor, Brad Pitt a și condus camionul cu care erau transportate alimentele proaspete și a ajutat la descărcarea lor vreme de 4 ore. Nimeni nu a știut cine este omul care aduce mâncare, însă totul a ieșit la iveală când Brad a luat o pauză de țigară. Atunci și-a dat masca jos și oamenii au putut vedea cine le-a sărit în ajutor.

Brad arăta ca un adevărat erou. Omul nu s-a oprit din muncă toată ziua. Să-l văd conducând un camion mare în South-Central Los Angeles în timp de pandemie a fost extraordinar. A fost foarte dedicat”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail.

Martorul a mărturisit că oamenii au fost impresionați de gestul actorului, pe care nu au avut ocazia să-l vadă într-o asemenea ipostază.

A fost Brad Pitt cum nu l-ai mai văzut, cu garda jos, râzând, glumind și stând de vorbă”, a mai spus sursa citată.

Este pentru prima dată când Brad Pitt este văzut în public după ce s-a despărțit de iubita lui, modelul Nicole Poturalski.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies