Candice Swanepoel, apariție îndrăzneață la Festivalul de Film de la Veneția: doar în cămașă pe covorul roșu


Fostul îngeraș Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, a uimit cu alegerea sa vestimentară de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. 


Dacă majoritatea vedetelor aleg rochii glamuroase sau sexy pentru covoul roșu, Candice Swanepoel a îndrăznit să vină îmbrăcată doar în… cămașă! Deși alegerea ei pare nepotrivită, nimeni nu a avut nimic de zis: modelul arată fabulos. Pactic, când ești posesoarea unui astfel de corp, nici nu mai contează ce pui pe tine :)

Vedeta și-a compleat look-ul cu o centură neagră groasă, un colier auriu, cercei ovali opulenți și pantofi negri cu toc cui, Christian Louboutin. 

Modelul a ales aceasa vestimentație pentru premiera filmului Marriage Story, cu Scarlett Johansson și Adam Driver.

Candice a reușit să învingă în trecut anorexia, iar acum se poate lăuda cu un corp perfect. Vedeta este conștienta de atuurile sale fizice, pe care și le pune în valoare prin outfituri sexy.

Candice se consideră o norocoasă pentru faptul că a fost descoperită și introdusă în lumea modellingului. 

"Am fost descoperită de un bărbat numit Kevin Ellis într-o piață de vechituri în Africa de Sud. M-a văzut preț de 5 secunde cât am trecut pe lângă el. Asta arata cât de mult un moment anume îți poate schimba întreaga viață", povestea Candice.

 

FULLSCREEN
Candice Swanepoel, apariție îndrăzneață la Festivalul de Film de la Veneția: doar în cămașă pe covorul roșu
  • /

related posts

Modifică setările cookies