Câte kilograme are Adelina Pestrițu după o luna de stat în carantină


Adelina Pestrițu are aproape o lună de zile de când este în autoizolare acasă. Cu câteva mici excepții, vedeta a stat numai acasă, iar acum le-a demonstrat fanilor că a trecut cu bine proba cantarului :)


Viața în autoizolare nu este ușoară, iar lipsa mișcării ne poate aduce multora dintre noi kilograme în plus. Dacă stăm acasă, nu trebuie însă să lenevim toată ziua pe canapea și să ne uitam la seriale. Chiar dacă e în casă de o lună, Adelina Pestrițu își păstrează siluetă. Vedeta s-a urcat pe cântar și le-a arătat fanilor că are 52.4 kilograme. “După aproape o luna de stat în casă, nu e rău”, a scris Adelina.

Deși ce are în frigider nu este chiar cea mai sănătoasă opțiune, vedeta compensează cu sport. Adelina face fitness acasă și își menține silueta suplă.

 

„Arată că îți pasă, stai acasă, e tot ceea ce îți cer eu, autoritățile și toți din jurul tău. Va veni momentul în care o să ne mulțumim unii altora că am făcut-o. Trebuie să conștientizam cât de important este să stăm acasă pentru a-i proteja pe cei dragi și pe cei din jurul nostru. Hai să stam acasă, împreună trecem peste toate!” – este mesajul transmis de Adelina Pestrițu fanilor ei.

FULLSCREEN
Câte kilograme are Adelina Pestrițu după o luna de stat în carantină
  • /

related posts

Modifică setările cookies