Ce n-ar vrea Smiley să afle fiica lui despre el. Artistul, demonstrație de sinceritate în fața lui Damian Drăghici


Smiley a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a-i fi oaspete în cadrul seriei sale de podcasturi găzduite pe YouTube și a oferit câteva răspunsuri delicioase.


Damian Drăghici l-a descusut pe Smiley în legătură cu viața sa de familie și l-a determinat pe prezentatorul emisiunii Românii au talent să facă unele mărturisiri neașteptate.

Smiley a dezvăluit că nu s-a îndrăgostit de iubita lui la prima vedere, dar relația lor a ajuns în timp una dintre cele mai discutate subiecte în mass media. Întrebat dacă plănuiește să se căsătorească cu Gina Pistol, Smiley a mărturisit că nu exclude acest lucru.

Damian Drăghici a mers și mai departe, încercând să-l pună în dificultate pe artist și l-a întrebat ce nu ar vrea să afle niciodată copilul lui despre el.

Cu câte fete am fost înainte de maică-sa”, a răspuns fără menajamente Smiley, stârnind amuzamentul lui Damian Drăghici. Vezi VIDEO mai jos!

Smiley și Gina sunt împreună de mai mulți ani, însă au confirmat relația abia la sfârșitul anului 2019. Artistul a explicat atunci, într-un interviu acordat revistei Unica, motivele pentru care nu s-au afișat în public.

Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat acesta.

Smiley a anunțat pe toată lumea că va deveni tată, prin intermediul unui vlog postat la sfârșitul lunii septembrie 2020. Amândoi sunt extrem de fericiți de când a venit pe lume fetița lor.

Fotografii: @smiley_omul

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies