Ce n-ar vrea Smiley să afle fiica lui despre el. Artistul, demonstrație de sinceritate în fața lui Damian Drăghici


Smiley a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a-i fi oaspete în cadrul seriei sale de podcasturi găzduite pe YouTube și a oferit câteva răspunsuri delicioase.


Damian Drăghici l-a descusut pe Smiley în legătură cu viața sa de familie și l-a determinat pe prezentatorul emisiunii Românii au talent să facă unele mărturisiri neașteptate.

Smiley a dezvăluit că nu s-a îndrăgostit de iubita lui la prima vedere, dar relația lor a ajuns în timp una dintre cele mai discutate subiecte în mass media. Întrebat dacă plănuiește să se căsătorească cu Gina Pistol, Smiley a mărturisit că nu exclude acest lucru.

Damian Drăghici a mers și mai departe, încercând să-l pună în dificultate pe artist și l-a întrebat ce nu ar vrea să afle niciodată copilul lui despre el.

Cu câte fete am fost înainte de maică-sa”, a răspuns fără menajamente Smiley, stârnind amuzamentul lui Damian Drăghici. Vezi VIDEO mai jos!

Declarațiile se regăsesc într-un scurt clip de prezentare a podcastului. Întreaga discuție va fi disponibilă pe contul de YouTube al muzicianului la o dată care va fi comunicată de acesta pe rețelele sociale.

Smiley și Gina sunt împreună de mai mulți ani, însă au confirmat relația abia la sfârșitul anului 2019. Artistul a explicat atunci, într-un interviu acordat revistei Unica, motivele pentru care nu s-au afișat în public.

Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat acesta.

Smiley a anunțat pe toată lumea că va deveni tată, prin intermediul unui vlog postat la sfârșitul lunii septembrie 2020. Amândoi sunt extrem de fericiți și abia așteaptă venirea pe lume a fetiței lor.

Fotografii: @smiley_omul

Vezi și VIDEO: Află ce îți pregătește TikTok anul ăsta!

FULLSCREEN
Ce n-ar vrea Smiley să afle fiica lui despre el. Artistul, demonstrație de sinceritate în fața lui Damian Drăghici
  • /

related posts

Modifică setările cookies