Ce prestație a avut reprezentanta României, Carmina Cotfas, la Miss Universe 2021: "Înălțător, ireal, de vis"


România a fost reprezentată la ediția Miss Universe 2021 de o tânără de 21 de ani, Carmina Cotfas. Chiar dacă nu a câștigat mult râvnitul trofeu, Carmina s-a descurcat excelent, impresionând cu frumusețea sa.


Carmina a arătat superb la proba costumelor naționale, într-o rochie creată de designerul israelian Aviad Arik Herman, inspirată de portul Reginei Maria a României. Rochia împodobită cu 10.000 de cristale Swarovski în culorile tricolorului costă peste 20.000 de dolari.

Miss România a impresionat și la proba costumului de baie, dar și cu rochia de gală roșie.

"Sentimentele de pe scena @missuniverse nu pot fi descrise în cuvinte. Înălțător, ireal, de vis.

Vineri seara am avut șansa de a simți aceste trăiri pe care le auzeam până acum doar în interviuri, am avut ocazia de a îmi împlini un vis și de a aduce numele României în fața întregii lumi.

 

Rochia mea a fost creată special pentru acest moment, pentru că am vrut ca ea să reprezinte uniunea patriei mele, legătura de sânge care ne leagă pe noi toți și în care sunt mândră să mă regăsesc", a scris Carmina pe Instagram.

Miss Universe 2021 a fost desemnată o indiancă în vârstă de 21 de ani.  Harnaaz Sandhu a fost aleasă “cea mai frumoasă” dintre 79 de concurente.

Pe locul doi în prestigiosul concurs de frumusețe s-a clasat Miss Paraguay, Nadia Ferreira, iar pe trei Miss Africa de Sud Lalela Mswane.

Vezi mai multe imagini de la Miss Universe 2021 pe www.protv.ro.

 

related posts

Modifică setările cookies