Ce răspuns a dat Kanye West la cererea de divorț înaintată de Kim Kardashian


Kanye West și Kim Kardashian sunt protagoniștii celui mai mediatizat divorț al anului. Din fericire, cei doi nu și-au aruncat vorbe grele până acum și nici nu au de gând să se bată pe avere. Principala lor preocupare este legată de copii. 


Divorțul dintre cei doi vine la aproape șapte ani de la căsătorie. Kim Kardashian și Kanye West au patru copii împreună și dețin o avere impresionantă. Vedeta americană este cea care a depus actele de divorț la sfârșitul lunii februarie

Potrivit TMZ, bruneta a făcut demersul legal și a cerut custodia celor patru copii. Recent, rapperul a întocmit un act pe care l-a depus la tribunal și din care lasă de înțeles că este de acord cu doleanțele soției. 

Kanye West își dorește custodie comună pentru cei patru copii: North (7 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) și Psalm, care va împlini doi ani luna viitoare, scrie The Guardian

Înainte de căsătorie, cei doi au semnat un acord prenupțial pe care nu au de gând să-l conteste, așa că nici împărțirea averii nu le va da bătăi de cap. Kanye a avut o singură pretenție. Rapperul a cerut ca fiecare să-și achite cheltuielile ce țin de divorț, de la taxe până la avocați.

Kim Kardashian este la al treilea divorț

Kim Kardashian este la al treilea divorț, în timp ce pentru Kanye West este primul. Cei doi nu au vorbit despre motivelele separării, însă în ultima vreme s-a tot speculat că tulburarea bipolară de care suferă Kanye West o deranja tot mai mult pe Kim Kardashian. 

Pe de altă parte, vedeta nu agreează atitudinea soțului ei referitoare la avort, pe care rapperul îl consieră o crimă oribilă. Kim Kardashian a luat foc când a auzit că artistul s-a confesat în public în legătură cu un episod din viața lor de familie, când cei doi erau să-și piardă fiica cea mare, North West, în urma unui avort.

„Aproape mi-am ucis fiica. Fără planul B, doar planul A”, a spus Kanye în iulie, la un eveniment cu public din Carolina de Sud. Cei doi ar fi mers și la terapie de cuplu, unde au discutat despre o posibilă separare, încă de anul trecut.

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și Video: Noile efecte de pe Tik Tok

related posts

Modifică setările cookies