Cel mai dureros selfie! Un ciobănesc german și-a mușcat stăpâna chiar în timpul ședinței foto


O tânără din Argentina, pe numele ei Lara, a ajuns la spital și a avut nevoie de mai multe puncte de sutură la față după ce a fost mușcată de propriul câine în urma unei banale sesiuni foto.


Incidentul nefericit s-a produs la locuința fetei din orașul Tucuman. Aflată în curtea casei sale, sud-americanca și-a provocat ciobănescul german la un „selfie” cu ajutorul unui aparat dotat cu temporizator.

Citește și: Se vor împlini curând 20 de ani de la Vara Ispitelor! Cum arată acum Cosmina Păsărin?

Ei bine, a ieșit o rafală de fotografii încheiată cu o reacție neașteptată a animalului, care a găsit de cuviință să-și înhațe de față stăpâna. „Sesiunea foto cu Kenai s-a terminat prost”, a admis Lara pe contul de Twitter, ilustrând atât momentul mușcăturii, cât și urmările cu care s-a ales în urma unei vizite-fulger la spital.

După cum se poate vedea, argentinianca a fost „cusută” de doctori în mai multe locuri, pe ambii obraji. Chiar dacă va avea mult de suferit din cauza acestei neatenții, Lara a precizat că nu intenționează să se răzbune într-un fel sau altul pe Kenai, care va fi păstrat în continuare în familie.

Pe protvplus.ro, poți vedea toate emisiunile preferate:

related posts

Modifică setările cookies