Cleopatra Stratan confirmă că are iubit: „Până și Ghiță a venit”


La aproape 18 ani, Cleopatra Stratan recunoaște că „Ghiță” a binevoit să apară în viața ei. Artista din Republica Moldova are un mesaj pentru cei care i-au fost alături până acum.


Frumusețea ei răpitoare și talentul pe care l-a cultivat de mică nu o puteau ține departe de băieți, însă adevărul e că artista a fost cam selectivă. Cleopatra Stratan vorbește pentru prima dată despre Ghiță al ei, fără a-i dezvălui identitatea.

„De la Ghiță până la La ușa mea e un pas de 15 ani! S-a modernizat totul: gusturile, percepțiile, experiențele, aspectul și stilul, dar eu am rămas aceeași. Le mulțumesc tuturor celor care au pășit alături de mine acest pas mare! Și ce credeți..? Până și Ghiță a venit :)))))”, a scris artista pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on

 

Citește șiCleopatra Stratan, super sexy cu noul ei look: „Cum vi se pare?”

În ultimele luni s-a zvonit că Ghiță al ei este, de fapt, cântărețul Edward Sanda. Cei doi au fost văzuți împreună de nenumărate ori, însă au negat că între ei ar fi altceva decât o relație de prietenie. 

Da, suntem împreună, dar pe piesă”, a spus artistul într-un Insta Story. Cei doi au colaborat la realizarea unor melodii și au petrecut mult timp împreună.

Fotografii: @cleopatrastratan

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

related posts

Modifică setările cookies