Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe Halle Berry! Actrița e îndrăgostită până peste cap


În ciuda experiențelor nefericite pe care le-a avut de-a lungul vieții în cele trei căsnicii, Halle Berry iubește din nou. Cel care i-a vindecat rănile din trecut este cântărețul Van Hunt.


Există viață după Olivier Martinez! Halle Berry (54 de ani) este îndrăgostită până peste cap de artistul Van Hunt (50 de ani). Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din vară și nu se sfiesc să-și arate iubirea pe conturile de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt) on

“A avut câteva experiențe negative în dragoste, dar Van a învățat-o să iubească din nou și să se iubească pe ea însăși. Este un bărbat minunat, care are grijă de ea, iar între ei există o chimie extrem de puternică”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru US Weekly. Actrița e de părere că “pur și simplu simți atunci când îți găsești alesul”

Nu se știe cum s-au cunoscut cei doi, cert este că sunt de nedespărțit de la sfârșitul verii. Halle a confirmat relația pe Instagram în luna septembrie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt) on

Vezi mai multe poze cu noul iubit al lui Halle Berry în galeria foto de mai jos

Halle Berry a fost căsătorită de trei ori

Actrița are la activ trei căsnicii eșuate. A fost măritată cu Eric Justice timp de 4 ani, până în 1997, apoi în 2001 a făcut nunta cu Eric Benet. Au divorțat tot după patru ani. Cu Olivier Martinez s-a căsătorit în 2013, iar divorțul a venit după trei ani. Halle Berry are doi copii: pe Nahla și Maceo.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Pui cu bere și salată de cartofi

 

  • Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe Halle Berry! Actrița e îndrăgostită până peste cap

related posts

Modifică setările cookies