Cum s-au îmbrăcat vedetele la People’s Choice: Adelina Pestrițu, alături de Kim Kardashian și Gwen Stefani pe covorul roșu


Adelina Pestrițu a avut șansa să întâlnească cele mai mari staruri ale planetei la Gala People’s Choice, acolo unde a fost invitată să își ridice premiul “Best Romanian Pop Culture Influencer 2019”


Adelina a apărut pe covorul roșu într-o spectaculoasă rochie neagră creată de brandul M.Marquise, la care au lucrat manual 15 oameni timp de 6 zile. Cu un decolteu impresionant și picioarele la vedere, Adelina a fost una dintre atracțiile serii la evenimentul organizat de E! Entertainment. 

Românca a profitat de ocazie și s-a pozat alături de celebra Kim Kardashian. Vedeta de reality show și-a etalat silueta tip clepsidră într-o rochie Versace cu fața snake print, iar spatele dintr-un material metalic, argintiu, care s-a mulat perfect pe posteriorul ei bombat. 

Citește și: Cele mai neinspirate ținute purtate la gala E! People Choice Awards

 

Sora mai mare a lui Kim, Kourtney Kardashian, a avut un look sexy androgin, cu sutienul la vedere, într-un costum Naeem Khan.

Khloe a apărut într-o ținută LaQuan Smith.

 

Poate cea mai spectaculoasă apariție a serii a fost cea a lui Gwen Stefani, care la 50 de ani arată fabulos. Cântăreața a îmbrăcat o impresionantă creație Wera Wang.

 

Vezi și restul ținutelor de la People’s Choice Awards în GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies