Dana Rogoz, în extaz că nașa Adela Popescu este însărcinată din nou: „Abia aștept”


Vestea că Adela Popescu e însărcinată pentru a treia oară i-a luat prin surprindere pe admiratorii prezentatoarei emisiunii Vorbește lumea. Dana Rogoz a reacționat pe rețelele sociale la anunțul făcut în timpul emisiunii de la PRO TV.


Dana Rogoz știe prin ce emoții trece acum Adela Popescu. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a decis să se retragă devreme de la emisiune, pentru a se concentra pe sarcina ei, care a ajuns la 4 luni. Adela Popescu a dezvăluit în direct că e însărcinată pentru a treia oară și că și-a luat liber pentru a se proteja în această perioadă complicată din cauza pandemiei.

Fina Dana Rogoz a reacționat pe Instagram după ce Adela a făcut anunțul public. Vezi AICI primele fotografii cu Adela Popescu după ce a anunțat că e însărcinată!

Ca să îl citez pe Vlad, când a auzit că nașa lui e însărcinată: „Se mărește familia noastră!" @adela_popescu O să fie minunat! Abia aștept călătoriile noastre în Asia cu 5 copii”, a scris Dana Rogoz pe rețelele sociale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Adela Popescu este nașa de botez a fiului Danei Rogoz, Vlad, eveniment care a avut loc în iulie 2014.

La câteva ore de la anunțul făcut în direct, Adela a revenit pe rețelele sociale cu precizarea că ea și Radu Vâlcan și-au dorit acest copil din toată inima, în ciuda perioadei complicate prin care trecem.

Pe scurt, nu ne era de ajuns haosul actual, am vrut unul și mai mare, așa că... da, sunt însărcinată pentru a treia oară. :) Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem”, a scris Adela pe Instagram.

Prezentatoarea tv a anunțat și cine o va înlocui la Vorbește lumea. Vezi AICI despre cine este vorba!

Fotografii: @danarogoz/@adela_popescu

Vezi și VIDEO: Momentul emoționant în care Adela Popescu dezvăluie că este însărcinată! Primele reacții imediat după

related posts

Modifică setările cookies