Daria Radionova, fosta lui Alex Bodi, este tratată ca o prințesă de noul iubit


Daria Radionova este îndrăgostită lulea și l-a uitat definitiv pe Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 


Rusoaica este nedespărțită de noul iubit și postează zilnic fotografii cu bărbatul care i-a furat inima. Este vorba despre Pooyan Mokhtari, un cântăreț celebru din Iran. Tânărul în vârstă de 30 de ani are un stil vestimentar excentric, conduce bolizi de lux și locuiește într-o vilă impresionantă. 

Mândru de iubita lui, Pooyan îi face toate poftele, iar declarațiile de dragoste de pe contul de socializare sunt la ordinea zilei. Rusoaica a postat recent un filmuleț în care le-a arătat fanilor cum o așteaptă bărbatul acasă.

Artistul a umplut livingul cu sute de trandafiri, baloane și șampanie scumpă. “Ești cel mai de preț lucru pe care îl am”, a scris Pooyan lângă o fotografie în care apare alături de Daria. 

De ce s-au despărțit Daria și Alex Bodi

Daria Radionova și Alex Bodi au format un cuplu încă de când afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost împreună câteva luni, iar Bodi i-a oferit chiar și inelul de logodnă. Cuplul s-a despărțit cu scandal în primăvara acestui an.

“I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare și grijulie, cu inimă pură și intenții bune. A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt recunoscătoare că am primit-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg”, a spus atunci Daria Radionova.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!

related posts

Modifică setările cookies