DJ Harra, fără secrete: ”Mă ocup cu buna-dispoziție a oamenilor”


DJ Harra este una dintre cele mai cunoscute DJ-ițe din România și face parte dintre cei 100 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine. 

Tag-uri: #DJ Harra #interviu

Pe numele real Dana Neacșu, DJ Harra s-a impus în showbiz-ul românesc drept femeia DJ care mixează topless. Într-un interviu special pentru protvplus.ro, DJ Harra dezvăluie câteva lucruri mai puține despre ea.

Citește și: DJ Harra, jurat la “Cântă acum cu mine”: “Nu mi-aș mai face nicio operație estetică”

”Sunt DJ de zece ani și, surprinzător, sunt un copil adoptat de la doar trei luni. În general, mă ocup cu buna dispoziție a oamenilor. Eu sunt responsabilă ca oamenii să se simtă bine în orice moment al serii. Zilele le dorm. 

De-a lungul timpului, am avut turnee, am fost în Africa, am fost de două ori în Asia, anul acesta voi merge în Mexic pentru o lună de zile. Europa o frecventez deja de vreo șase ani...”, spune DJ Harra.

”Ce-i nou în meseria mea de DJ este faptul că am reușit să pătrund și în afara Europei. Doi ani consecutiv, am fost nominalizată și am și luat premiul întâi petru cea mai bună DJ-iță din România”, a mai mărturisit DJ Harra pentru protvplus.ro

La ora actuală, pe DJ Harra o puteți urmări în show-ul „Cântă acum cu mine” de la PRO TV, aceast făcând parte dintre cei 100 de specialiști în muzică. 

FULLSCREEN
DJ Harra, filmată în ”uniforma” de lucru: ”Mă ocup cu buna-dispoziție a oamenilor”
  • /


related posts