Ema Uta și-a uimit urmăritorii cu cele mai noi imagini din vacanță: „Așa arată perfecțiunea!”


Ema Uta și iubitul ei, Alex Bodi, bifează vacanță după vacanță! Make-up artistul vedetelor și-a uimit urmăritorii cu cele mai recente imagini în care apare ca o amazoană pe o plajă din Indonezia. 


Ema Uta și Alex Bodi au ales o locație de vis și s-au cazat la un resort de 5 stele cu vedere la Oceanul Indian. 

Iubita lui Bodi și-a etalat trupul sculptat, iar comentariile au curs valuri. Ema Uta a făcut un shooting spectaculos, înconjurată de o herghelie de cai, pe o plajă din Indonezia. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Așa arată perfecțiunea!”, „Ești ireală!”, „Băi femeie, ești incredibilă”, „Vai de capul meu! Ești superbă!”, „Nu am văzut ceva mai frumos ca în postările tale și nici o femeie mai frumoasă ca tine ! Felicitări! Ești superbă și demnă de admirație!!”, „Peisaj divin, iar tu arăți divin”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Ema are peste jumătate de milion de fani pe contul de Instagram. Atunci când nu pozează vedetele pe care le machiază, Ema își răsfață urmăritorii cu imagini de vis din locurile pe care le vizitează. Doar anul acesta, Ema și Alex Bodi au bifat destinații ca Maldive, Anguilla, Mauritius sau Costa Rica.

În ciuda faptului că au trecut prin numeroase despărțiri și împăcări, omul de afaceri este hotărât s-o ia de nevastă pe Ema Uta.

„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta”, declara Alex Bodi pentru Cancan, la sfârșitul lunii mai. Mai mult, acesta își dorește și un copil cu Ema Uta. Afaceristul are deja două fete din relațiile anterioare.

Alex Bodi a fost căsătorit în trecut cu Iulia Sălăgean, femeia care i-a dăruit una dintre fetițe. În 2019, afaceristul a devenit soțul Biancăi Drăgușanu, mariaj care s-a încheiat după doar 7 luni. 

Fotografii: Instagram @EmaUta

related posts

Modifică setările cookies