Emma Răducanu a purtat bijuterii de 30.500 de lire în prima partidă de la Wimbledon din 2022


Toți ochii britanicilor au fost pe ea la meciul inaugural de la Wimbledon 2022. Emma Răducanu s-a afișat ca o prințesă pe terenul de tenis și a jucat cu bijuterii de 30.500 de lire sterline pe corp.


Prima partidă de la Wimbledon a fost cu succes pentru Emma Răducanu. Jucătoarea de tenis cu origini românești a învins-o în două seturi pe belgianca Alison Van Uytvanck. Britanicii au savurat victoria jucătoarei lor, dau au și sorbit-o din priviri, fiindcă purta bijuterii de aproape 30.500 de lire sterline.

Emma Răducanu este, din septembrie 2021, ambasador al brandului Tiffany și poartă peste tot bijuteriile sale. Chiar și pe terenul de tenis. 

Jucătoarea și-a făcut apariția pe terenul central de la Wimbledon cu o pereche de cercei cu perle, sub formă de picătură de apă, încrustați cu diamante, care are un preț de catalog de 7.500 de lire, scrie Daily Mail.

La gât a purtat un pandantiv din aceeași gamă, care costă aproape 4.000 de lire. Însă, piesa de rezistență a fost brățara din aur alb, încrustată cu diamante rotunde, care ajunge la fabulosul preț de 19.000 de lire.

În vârstă de 19 ani, Emma Răducanu a semnat un parteneriat cu brandul de bijuterii la scurt timp după ce s-a impus în finala de la US Open de anul trecut. Turneul american i-a adus în conturi nu mai puțin de 2,5 milioane de dolari, dar și atenția întregii planete. Ce avere are Emma Răducanu.

Emma Răducanu are origini românești după tată. S-a născut la Totonto, în Canada, dar s-a mutat în Regat la vârsta de doi ani. Mama ei este chinezoaică și lucrează în domeniul financiar.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Emma Răducanu a purtat bijuterii de 30.500 de lire în prima partidă de la Wimbledon din 2022

related posts

Modifică setările cookies