Familia Beckham se pregătește de o nouă etapă de viață. Ce planuri au David și Victoria


Familia Beckham se pregătește de o nouă etapă de viață, în Florida, acolo unde fostul fotbalist a devenit de curând proprietarul unei echipe, Inter Miami, care va fi înscrisă în 2020 în campionatul american (MLS).


Ca urmare, David și Victoria își caută de zor viitoarea locuință, cei doi vizitând în ultimele zile un luxos „zgârie-nori” cu numeroase facilități.

Surse apropiate soților Beckham susțin că aceștia ar fi luat deja decizia de a-și cumpăra un apartament în „One Thousand Museum”, un turn cu 62 de etaje care se ridică la peste 200 de metri, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale metropolei.

Citește și: Fiica lui David Beckham nu mai arată așa. A crescut foarte mult și fotbalistul spune că seamănă cu o celebră fashionistă

Proiectat de arhitecta britanică Zaha Hadid (decedată în 2016), clădirea e aproape de finalizare, dar e deja un punct de atracție în Miami, în special pentru coloanele imense în formă de scorpion care se pot admira la exterior. Din câte se pare, David și Victoria Beckham sunt dispuși să scoată din conturi peste 20 de milioane de euro, atât cât valorează cele mai scumpe apartamente, situate la etajele superioare.

 

 

„One Thousand Museum” va fi primul condominiu de acest tip din Miami care va avea pe acoperiș un heliport destinat elicopterelor. De asemenea, printre celelalte facilități, familia Beckham va avea la dispoziție un generos centru de „wellness”, cu sală de fitness și camere spa, dar și un ultramodern cinematograf.

Sursa foto: Getty

Vezi și: Top 3 actori care au înșelat dar și-au salvat căsniciile

related posts