Fanii, înnebuniți de mișcările pe care Loredana Groza le face la sală: „Nici Drăgușanu nu o arde în felul ăsta”


Cine a văzut ultimele mișcări de la sală ale Loredanei Groza și-a zis, probabil, „mai bine nu”. Mai bine nu le făcea publice.


Loredana Groza șochează din nou și le deschide fanilor apetitul pentru „vorbe de ocară”. Cei care o urmăresc în mediul online au taxat-o pentru felul în care se antrenează la sală, unii considerându-se deranjați de mișcările lascive pe care le face.

Vai de capu’ satului, în ce poziții te pui!”, a comentat o admiratoare de pe Instagram când a văzut clipul.

Ai înebunit de tot cu pandemia asta”, a comentat altcineva, în timp ce altă urmăritoare era preocupată de felul în care e executat exercițiul: „Așa se face exercițiul respectiv? Nu pare natural..”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Artista a primit comentarii acide și de la bărbați, însă unele sunt de-a dreptul bădărane ca să merite a fi reproduse aici.

S-a terminat :)))))) Nici Drăgușanu nu o arde în felul ăsta. Deloc lasciv, deloc intenționate și cu scop bine definit toate aceste postări. Ca orice persoană aflată la 50 de ani”, a scris un fan.

Loredana e extrem de activă și are un regim de viață extrem de diciplinat. Pentru a dobândi formele pe care le dorește, vedeta apelează la sport și se abține de la dulciuri. 

În ciuda eforturilor sale, care dau roade, artista e suspectată de fani că apelează la Photoshop în multe dintre fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale.

Fotografii: @loredanagroza

Vezi și VIDEO: Olimpiada mămicilor: Cum arată rezerva pentru viitoarele mămici

related posts

Modifică setările cookies