Fără haine, în dressing! Fiica lui Cindy Crawford şi-a delectat fanii


În vârstă de numai 18 ani, Kaia Gerber calcă pe urmele celebrei sale mame, nimeni alta decât actriţa americană Cindy Crawford. Tânăra e la începutul carierei de model şi impresionează cu fiecare apariţie, atât pe catwalk cât şi pe reţelele de socializare.


Profitând de asemănarea fizică evidentă cu Cindy Crawford (53 de ani), Kaia are deja la activ prezentări de modă cu greutate, pentru branduri puternice cum ar fi Prada, Versace sau Yves Saint Laurent. În acelaşi, timp, adolescenta e o prezenţă activă pe Instagram, acolo unde a adunat aproape 5 milioane de ,,urmăritori”.

Citește și: Le despart 31 de ani, dar au defilat pe același podium. Naomi Campbell, alături de fiica lui Cindy Crawford pe catwalk

Ultime postare făcută de Kaia Gerber în spaţiul virtual s-a bucurat de un succes aparte, în două zile reuşind să strângă peste 500.000 de aprecieri, un număr record de ,,like”-uri, venite în special din partea bărbaţilor. De înţeles, în condiţiile în care Kaia Gerber şi-a făcut un selfie incitant în faţa oglinzii, aparent complet dezbrăcată, întreaga acţiune petrecându-se în dresingul personal al modelului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kaia Gerber e unul dintre cei doi copii pe care Cindy Crawford îi are cu omul de afaceri Rande Gerber. Presley, fratele cu doi ani mai mare al Kaiei, este şi el un model de talie internaţională.

Vezi și: Profil de celebritate - Mel Gibson

FULLSCREEN
Fără haine, în dressing! Fiica lui Cindy Crawford şi-a delectat fanii
  • /

related posts

Modifică setările cookies