Fiica lui Eminem, influencer cu peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram. Cât de sexy e Hailie


Fiica lui Eminem este un model pentru multe tinere pasionate de fashion și beauty. Tânăra care va împlini 26 de ani luna viitoare are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram. 


Hailie Scott, unica fiică biologică a lui Eminem, este influencer în toată regula și are peste 2,2 milioane de urmăritori pe contul de socializare. Dacă bărbații îi apreciază formele apetisante, pe care nu se străduiește deloc să le ascundă, femeile vor să afle de unde își cumpără ținutele cu care face furori pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Hailie adoră să pozeze provocator și să poarte haine sexy. Pozele cu fiica lui Eminem în costum de baie adună sute de mii de like-uri și la fel de multe comentarii. 

Recent, Hailie a postat o fotografie în care apare cu un top alb, scurt, și o pereche de pantaloni mulați de piele. Mama Natură a fost darnică cu fiica rapperului, care se poate lăuda cu un decolteu generos și un posterior care ar putea rivaliza cu cel al lui Kim Kardashian. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

“Wow, pantalonii ăia!”, “Nu e mirare că Eminem a fost așa protector cu tine”, “Mi-au transpirat palmele!”, “Șterge poza înainte s-o vadă tatăl tău!”, “Pentru asta merită să te cerți cu Em!”, “Arăți superb!”, “Ne-ai omorât!”, “Em, promit că mă uit cu respect”, “Ești atât de frumoasă!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți. 

În afară de Hailie, fiica lui naturală, Eminem a mai adoptat două fete: pe Whitney, fetița pe care fosta lui soție, Kim Scott, o are din altă relație și pe Alaina, fiica fostei lui cumnate.

Fotografii: Instagram/ Getty Images
 
Vezi și VIDEO: 
 
 

related posts

Modifică setările cookies