Fiica lui Johnny Depp are un nou iubit! Lily Rose, sărut pasional cu un rapper francez


La 22 de ani, fiica lui Johnny Depp a frânt deja câteva inimi. Tânăra care a moștenit frumusețea angelică a mamei sale se iubește de o lună cu Yassine Stein, un rapper francez. 

Tag-uri:

În august, Lily Rose a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Londra în timp ce se săruta cu actorul Austin Butler. Se pare că flacăra dintre cei doi actori s-a stins repede, pentru că Lily a fost fotografiată recent în timp ce săruta un alt bărbat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yassine Stein (@yassine_stein)

Este vorba despre Yassine Stein, un rapper celebru în Franța. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la o promenadă pe străzile din Los Angeles, potrivit People. Au făcut cumpărăturile la un supermarket, apoi au mers să-și cumpere cafea. În tot acest timp, au stat îmbrățișați și s-au sărutat cu patos. 

Înainte de Austin Butler, Lily Rose s-a iubit cu un alt star în ascensiune. Este vorba despre actorul Timothee Chamalet. Cei doi s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al filmului “The King” și au format un cuplu timp de aproape doi ani. 

Lily Rose s-a iubit și cu modelul Ash Stymest. Cei doi s-au cuplat în octombrie 2015 și s-au despărțit în 2018, când actrița s-a cuplat cu Timothee. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Chifteluțe și plăcintă de cartofi

 

related posts

Modifică setările cookies