Fiica regretatului actor Paul Walker spune că a făcut un avort în pandemie


În contextul eliminării dreptului de avort ca drept federal, Meadow şi-a povestit propria experienţă.


Meadow Walker, fiica regretatului Paul Walker, a luat poziţie în faţa anulării deciziei din procesul Roe v. Wade, cu efect asupra dreptului de-a avorta, spunându-şi propria poveste.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a dezvăluit că a făcut un avort în 2020, exact la debutul pandemiei de COVID.

„Astăzi marcăm un regres uriaș în istorie – o nedreptate profundă pentru femeile din Statele Unite. Există nenumărate femei care s-au confruntat cu decizia de a avorta“, a spus Meadow Walker. „Și eu m-am luptat cu această alegere, dar în 2020, când lumea se prăbușea în timpul pandemiei, am căutat un loc în care să avortez.“

Ea consideră că decizia ar trebui să fie „privată și personală“.

Meadow a spus clar, decizia ei nu a fost ușoară: Am avut norocul să am un medic grozav care m-a susținut în timpul întregului proces – cu ajutorul lui, pot fi persoana fericită și sănătoasă care sunt astăzi.“

În condiţiile noii hotărâri a Curţii Supreme, care a scos dreptul de-a avorta din Constituţia americană, Meadow spune că viitorul pare sumbru: „Acum, ştiind că şi mai multe femei nu vor avea posibilitatea să avorteze în siguranță și să-și decidă singure pentru trupurile este absolut sfâșietor. Într-o lume care marginalizează constant femeile, acest lucru se simte ca cel mai mare atac dintre toate“.

La un an şi jumătate de la acel avort, Meadow Walker s-a căsătorit în octombrie 2021 cu Louis Thornton-Allan, la doar două luni după ce s-au logodit. Fiica regretatului actor Paul Walker a fost condusă la altar chiar de către Vin Diesel, colegul şi prietenul tatălui ei din seria de succes „Fast and furious”.

Foto: Instagram

  • Fiica regretatului actor Paul Walker spune că a făcut un avort în pandemie
Modifică setările cookies