Fostul soț al actriței Naya Rivera își reface viața sentimentală alături de o femeie din familia fostei partenere


După moartea actriței Naya Rivera, toți ochii admiratorilor ei sunt îndreptați asupra fiului acesteia, în vârstă de doar 5 ani. Tatăl lui a luat o decizie care i-a pus pe gânduri pe apropiații actriței.


Ryan Dorsey, fostul soț al regretatei Naya Rivera s-a mutat împreună cu sora actriței. Cei doi au preluat responsabilitatea de a-l crește împreună pe Josey, fiul de 5 ani al acestuia cu fosta lui soție. Naya Rivera s-a înecat în luna iulie în lacul Piru din California, provocând un șoc în rândul familiei, prietenilor și colegilor de breaslă.

Ryan Dorsey, care a divorțat de actriță în 2018, s-a mutat într-o casă cu 3 camere, închiriată, împreună cu Nickayla, sora fotomodel a actriței Naya Rivera.

Se prosteau și vorbeau tot timpul. Evident, se ajutau reciproc pentru a-și ridica moralul”, a dezvăluit o sursă din anturajul lor, conform Daily Mail.

Publicația britanică susține că cei doi au devenit inseparabili după moartea fulgerătoare a actriței din Glee. Au fost văzuți împreună, de mai multe ori în septembrie, ieșind la cumpărături sau ținându-se de mână în plimbări scurte.

Pe 6 septembrie, Nickayla (foto jos) a fost văzută la fosta locuință a lui Ryan, pe care l-a ajutat să-și care lucrurile în noul lor adăpost. 

Micuțul Josey a fost martor la dispariția fulgerătoare a mamei lui, care l-a luat într-o excursie cu barca pe lacul Piru. Conform mărturiei copilului, cei doi s-au dus să înoate, însă mama lui nu s-a mai întors. Autoritățile au precizat că Naya Rivera „a avut destulă energie pentru a-l împinge pe cel mic în barcă, dar nu suficientă pentru a se salva și pe ea”.

Trupul actriței a fost descoperit plutind la suprafața lacului, la câteva zile de la dispariție, oficialitățile presupunând că s-ar fi încurcat în niște plante, de aceea nu a putut fi găsit mai repede de scafandri.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Marius Manole dă din casă: „Nu mi-a venit să cred când am auzit!" - Trending Review cu Daragiu - episodul 39

related posts

Modifică setările cookies