Fotomodelul Katie Price s-a logodit pentru a șaptea oară, la 42 de ani


Una dintre cele mai cunoscute și controversate starlete din Regatul Unit a spus DA pentru a șaptea oară. Katie Price (42 de ani) s-a logodit cu iubitul Carl  Woods (31 de ani) după zece luni de relație. 


Să fie numărul 7 cu noroc? Tinerelul Carl Woods este al șaptelea bărbat care o cere de nevastă pe Katie Price. Până acum, dintre cei șapte domni, doar trei au și dus-o în fața altarului. 

“Am spus Da!”, a scris Katie pe Instagram, lângă o fotografie realizată pentru OK! Magazine. În imagine, vedeta poartă deja inelul cu diamant dăruit de iubitul ei. Cei doi au realizat o ședință foto pentru publicația menționată mai sus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru The Sun că britanică e îndrăgostită până peste cap de Carl și crede că „el este alesul”. 

Katie Price a mai fost căsătorită de trei ori

Katie Price, cunoscută și ca Jordan, a mai fost căsătorită de trei ori. Cea mai cunoscută relație a acesteia este cea cu cântărețul Peter Andre. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2005-2009 și au împreună doi copii: Junior și Princess.

Cu Kieran Hayler, care i-a fost soț șapte ani, îi are pe Jett și Bunny. Katie a mai fost căsătorită și cu Alex Reid în perioada 2010-2012. Fotomodelul mai are un băiat, în vâstă de 18 ani, Harvey, din relația cu Dwight Yorke. 

Fiul Harvey are probleme grave de sănătate

Adolescentul suferă de Sindromul Prader-Willi, o afecțiune genetică ce afectează mușchii și funcțiile sistemul nervos și, de asemenea, provoacă nevoia constantă de a mânca. 

 ”Este o boală cumplită. Îi este foame tot timpul. De fiecare dată când îi dau să mănânce, asta îl mai omoară puțin”, declara Katie Price anul trecut, în toamnă, pentru The Sun. Aceasta a fost nevoită să pună lacăt pe frigiderul familiei ca să-l împiedice să mănânce noaptea și, de asemenea, a blocat ușile dulapurilor din bucătărie. În noiembrie 2020, tânărul cântărea 185 de kilograme.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

related posts

Modifică setările cookies