Georgina și pozele de 3,7 milioane de like-uri! Imagini înduioșătoare cu Cristiano și cei patru copii


Georgina Rodriguez duce o viață de vis alături de Cristiano Ronaldo și ține să împărtășească cu fanii ei de pe Instagram momente speciale pe care le petrece alături de familie. 


Chiar dacă are agenda plină, Cristiano își face întotdeauna timp pentru familie și este un tătic model pentru cei patru copii. 
 
Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări.
 
Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (10 ani), și pe gemenii Eva și Matteo. 
 
În aprilie, Georgina va aduce pe lume gemeni. Cuplul a făcut anunțul în octombrie, pe Instagram, iar la sfârșitul lunii decembrie, Georgina a dezvăluit sexul bebelușilor: băiat și fetiță. 
 
Recent, întreaga familie s-a bucurat de soare și a ieșit la o promenadă. Frumoasa Georgina, care e însărcinată în ultimul trimestru, și-a etalat burtica de gravidă. Bruneta a postat câteva fotografii pe Instagram, care au strâns în doar câteva ore peste 3,7 milioane de aprecieri. 
 
 
Într-una din imagini, trei dintre copii îi pupă viitorei mămici burtica. O altă fotografie în înfățișează pe Ronaldo într-o ipostază rară. Tăticul impinge căruciorul în care se află una dintre fetițele sale. 
 
 
“Ce frumoasă e viața când e înconjurată de iubire!”, “Așa arată fericirea!”, “Mereu mi-am dorit să-l văd pe tăticul Cristiano la plimbare cu copiii”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Fotografii: Instagram
 
  • Georgina și pozele de 3,7 milioane de like-uri! Imagini înduioșătoare cu Cristiano și cei patru copii

related posts

Modifică setările cookies