Gianna, fiica lui Kobe Bryant, avea o soră „geamănă”. Ce mesaj emoționant a transmis aceasta


Dispariţia prematură a lui Kobe Bryant şi a fiicei sale de 13 ani Gianna Maria-Onore a lăsat un gol imens şi în familia unui alt fost mare baschetbalist, Shaquille O'Neal.


Puţină lume ştie că, foarte buni prieteni din perioada în care au împărţit vestiarul la LA Lakers, Kobe şi Shaquille au trăit aproape în acelaşi timp şi bucuria de a deveni părinte.

Citește și: Ce nu știați despre Gianna, fiica lui Kobe Bryant de 13 ani. Juca baschet şi pe tocuri!

Se întâmpla în primele zile ale lunii mai din 2006. Mai întâi, soţia lui Kobe, Vanessa, a adus-o pe lume pe Gianna la 1 mai, fiind urmată la câteva ore distanţă de Shaunie, fosta parteneră de viaţă a lui Shaquille, care a născut-o pe Mearah la un alt spital din California.

Deşi pe certificatul de naştere al lui Mearah e trecută data de 2 mai, cele două fete se considerau gemene. Drept dovadă e mesajul răvăşitor postat pe Instagram de fiica lui Shaquille O'Neal la auzul veştii că Gianna nu mai e în viaţă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bout to take over the city ????????

A post shared by I H O O P ❤️ (@mearahoneal_) on

”Sora mea geamănă, ce nebunie, ai fost ca o soră pentru mine, am fost născute în aceeaşi zi, eram ca o familie! Mi-aş fi dorit să avem o legătură mai bună şi să jucăm baschet împreună. Te iubesc, Gigi, îmi pare rău că s-a terminat aşa şi că n-am apucat să-mi iau rămas bun. Amintirea ta va rămâne, vom duce la capăt ceea ce ai început tu”, a scris Mearah, la rândul ei o talentată jucătoare de baschet.

related posts

Modifică setările cookies