Heidi Klum, apariția serii la MTV Movie & TV Awards 2021. Cum arată ținuta cu care a întors toate privirile


Nu degeaba i se spune supermodel! Heidi Klum a strălucit pe covorul roșu de la Premiile MTV Movie & TV Awards 2021. Superba blondă a purtat o ținută super sexy, care i-a pus în valoare silueta fără cusur. 


Heidi Klum (47 de ani) a optat pentru o ținută îndrăzneață, semnată Alietteny, pe care a accesorizat-o cu bijuterii cu diamante. Deux-piece-ul neagru, din plasă, i-a lăsat la vedere picioarele interminabile și sexy, iar sacoul decoltat i-a scot în evidență bustul superb. 

Pe sub costumul plasă, Heidi a purtat un body negru, iar în picioare a optat pentru o pereche de cizme peste genunchi. Blonda a stat la poze alături de Winnie Harlow, celebrul model care suferă de vitiligo.  

Heidi este îndrăgostită până peste cap de muzicianul Tom Kaulitz, care este cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cei doi au făcut nunta în 2019. Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani. Supermodelul are o fetiță din relația cu Flavio Briatore și trei copii din căsnicia cu Seal.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum să cucerești o stewardesă

 

related posts

Modifică setările cookies