Hugh Jackman, complet dezbrăcat într-o reclamă la ghete din piele


Are 51 de ani, dar nu-și arată vârsta în cea mai explozivă apariție publică din ultimii ani. Hugh Jackman s-a dezbrăcat complet pentru a promova un renumit brand de încălțăminte.


Dacă Hugh Jackman spune că pantofii R.M. Williams sunt de calitate, ar trebui să-l crezi pe cuvânt. Actorul de 51 de ani s-a și dezbrăcat pentru asta în cel mai recent spot publicitar al producătorului de încălțăminte din Australia.

Cel care l-a convins pe Hugh Jackman să apară dezbrăcat în reclamă este actorul Ryan Reynolds, proprietarul companiei care a realizat spotul. 

În filmulețul de 90 de secunde, Jackman apare complet gol în fața unui director executiv al brandului de pantofi, purtând o pereche de ghete Chelsea de culoare neagră. Acesta încearcă să-i explice că a mers prea departe cu respectarea clauzelor din contractul de promovare a brandului, care stipula că el trebuie să poarte „doar” articole semnate R.M. Williams.

Nimeni nu a menționat, explicit, în contract că trebuie să poarte și haine, pe lângă ghetele sau pantofii pe care îi promova. 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Cuvântul meu este sfânt. Când spun că sunt dedicat sută la sută, atunci sunt sută la sută”, spune actorul în spotul publicitar. Vezi VIDEO AICI!

Actorul australian are mult umor, speculat cu finețe de Ryan Reynolds și în spotul publicitar făcut pentru promovarea brandului de cafea al actorului din X-Men.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Află cum să faci bani în pandemie de la Cristian Dascălu - Trending Review cu Daragiu - episodul 40

related posts

Modifică setările cookies