I-a furat inima lui Brad Pitt? Cine e femeia nedezlipită de celebrul actor


Aflat în căutarea unei noi legături sentimentale după divorțul de Angelina Jolie, celebrul Brad Pitt (55 de ani) s-a apropiat de o actriță mai puțin cunoscută publicului larg, Alia Shawcat. Cei doi n-au confirmat o relație de iubire, dar se întâlnesc din ce în ce mai des.


Cel mai recent, Brad Pitt și Alia Shawcat au fost surprinși împreună la o galerie de artă din Los Angeles, după care au servit cina la un restaurant de lux. Chiar dacă lipsește încă dovada clară a unei legături romantice, e remarcabilă naturalețea cu care ei se afișează în locuri publice. 

Citește și: Reacția revistei People, după ce Us Weekly și-a făcut propriul top al celor mai sexy bărbați în 2019

Brad și Alia au mai avut apariții comune în ultimele luni, în diverse cercuri de prieteni, semn că se simt foarte bine împreună. Evident, presa tabloidă de peste Ocean s-a întrebat dacă nu cumva e ceva mai mult de atât. În absența unei clarificări din partea celor direct implicați, o sursă din anturajul lui Brad Pitt nu lasă loc de interpretări. „Sunt doar prieteni!”, a spus respectiva persoană sub protecția anonimatului.

Dacă Brad Pitt nu mai are nevoie de nici o prezentare, Alia Showcat e o actriță independentă  care și-a făcut un nume cu rolul din serialul „Arrested Development”, galonat cu mai multe premii Emmy la capitolul comedie.

Foto. Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Brad Pitt

FULLSCREEN
I-a furat inima lui Brad Pitt? Cine e femeia nedezlipită de celebrul actor
  • /

related posts