Imagini rare cu sora lui Jennifer Lopez. Cum arată mezina familiei


Pe Jennifer Lopez o cunoaște toată lumea, dar puțini știu că diva latino mai are nu una, ci două surori. Lynda, mezina familiei, și-a aniversat recent ziua de naștere, iar J Lo a postat câteva fotografii rare pe Instagram. 


Lynda Lopez a împlinit 50 de ani în 15 iunie și a avut parte o petrecere fabuloasă de la care nu putea lipsi sora ei, celebra Jennifer Lopez

Diva latino a postat două fotografii pe contul de Instagram cu Lynda, dar și un mesaj emoționant. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Surioara mea… Te iubesc! Ai fost mereu cea mai tare prietenă. Cea care a fost alături de mine la bine, dar și cea care m-a încurajat în clipele grele. Ești minunată, un înger pe Pământ cu o inimă pură și un suflet frumos. Meriți toate lucrurile bune care ți se întâmplă în viață, iar de ziua ta îți doresc liniște, sănătate, fericire, succes și cel mai important … toată iubirea pe care inima ta și-o dorește”, a scris J Lo. Imaginile au adunat peste 1 milioan de aprecieri și mii de comentarii.

Lynda a postat și ea câteva fotografii de la petrecerea dată în cinstea ei. Ea apare alături de J Lo și câteva prietene. Printre cadourile primite s-a numărat și un portret uriaș cu Lynda de pe vremea când era copil. 

Lynda Lopez este jurnalistă și scriitoare și locuiește la New York. În 2001, sora lui J Lo a câștigat un premiu Emmy pentru "Outstanding Morning News Program." Jennifer Lopez mai are o soră mai mare, pe nume Leslie. Cele trei și-au petrecut copilăria în Bronx și sunt fiicele lui Guadalupe Rodriguez și ale lui David Lopez.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Prințul Harry vrea pace cu Regina!

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies