În ce relații au rămas Irina Shayk și Bradley Cooper și de ce vorbește modelul atât de rar despre fostul iubit


Irina Shayk și Bradley Cooper au format timp de patru ani unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au despărțit în iunie 2019 și au împreună o frumusețe de fetiță, pe nume Lea de Seine.


Luna aceasta, rusoaica apare pe coperta revistei Elle America, acolo unde face mărturisiri despre rolul de mamă și co-parentingul cu Bradley Cooper. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Irina Shayk (35 de ani) este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei privată. Topmodelul nu a vorbit niciodată despre motivul despărțirii de Bradley Cooper. 

După separare, presa de peste Ocean i-a surprins în nenumărate rânduri alături de fetița lor, semn că actorul este un tată model și nu-și neglijează fiica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Acest lucru a fost confirmat și de Irina Shayk în interviul pentru Elle. Topmodelul a declarat că Bradley „este cel mai bun tată din lume”. 

„Nu am înțeles niciodată termenul de co-parenting. Când sunt cu fiica mea, sunt 100% mamă, iar când e cu tatăl ei, el e 100% tatăl ei. Suntem părinți”, a mai spus Irina, potrivit Daily Mail

Întrebată în ce relații a rămas cu fostul iubit, Irina a răspuns: “Fosta mea relația este ceva ce îmi aparține, este viața mea privată. Este doar o parte din mine pe care nu vreau să o las deoparte. Nu citesc ce apare despre mine. Sincer, sunt prea ocupată să-mi cresc copilul. Dacă vor să scrie articole, să scrie... își fac meseria. Eu mă concentrez pe viața mea și pe prietenii mei. Restul e doar zgomot”, a declarat rusoaica.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Cum să faci cele mai tari ședințe foto

 

related posts

Modifică setările cookies