În urmă cu 6 ani era desemnată “cea mai sexy femeie în viață”. Scarlett Johannson, plină de sex appeal la cea mai recenta apariție


Scarlett Johansson rămâne una dintre cele mai seducătoare actrițe de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 34 de ani a strălucit, la propriu și la figurat, pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Toronto, acolo unde a avut loc premiera celui mai nou film ai ei, Jojo Rabbit.


Scatlett Johansson și-a făcut apariția într-o superbă rochie metalică, mulată pe talie și cu volane de la coapse în jos. Actrița și-a completat look-ul cu o pereche de sandale argintii și cu bijuterii spectaculoase.

 

Vedeta, care a fost desemnată de două ori “cea mai sexy femeie în viață" de publicația Esquire, în 2006 și 2013, demonstrează că ar putea primi aceasta “recompensă” chiar și a treia oară, la cât de bine arată.

 

În 2019, pentru al doilea an la rând, Scarlett Johansson a fost plasată de revista Forbes pe primul loc în topul celor mai bine plătite actrițe din lume.

Față de precedenta evaluare a celor de la Forbes, Scarlett Johansson și-a sporit veniturile cu 15,5 milioane de dolari. Mai mult de jumătate din bani au venit pe filiera producției de succes „The Avangers: Endgame”, dar cunoscuta actriță a încasat cecuri consistente și de pe urma viitorului său film, „Black Widow”, care va fi lansat în 2020.

 

related posts

Modifică setările cookies