Ioana Ginghină, despre divorțul de Alexandru Papadopol. Cum a reacționat când l-a văzut sărutând altă femeie


Ioana Ginghină a vorbit în emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV despre cum a trecut peste divorțul de Alexandru Papadopol. După 12 ani împreună, actorul i-a spus “Gata, nu se mai poate!”. Deși nu a fost un șoc pentru Ioana să îl vadă în brațele altei femei, recunoste că nu i-a picat bine deloc.


Întrebată cum a reacționat când a văzut în ziar pozele cu Papadopol cu noua iubita, Ioana Ginghină a spus că a sunat imediat la psiholog.

 

“Nu mi-a fost ușor. Când am aflat, am sunat la psiholog să văd ce fac cu Ruxi, copilul. El habar nu avea. Era și el terminat, că nu avea niciun chef să se vadă asta. Eu oricum bănuiam ceva, nu am fost șocată, mai mult așa de ce zice lumea”, a spus Ioana Ginghină.

Vedeta a explicat cum s-a ajuns la despărțire. “Au fost lucruri care s-au stricat în timp. Dar într-o zi Alexandru mi-a spus că “Gata, nu mai poate!”. Eu nu am realizat atunci, după aia mi-am dat seama. Se întâmpla acum un an și trei luni. Întotdeauna vina e la mijloc, erau  niște chestii care scârțăiau. Nu era o căsnicie fericită, ci una liniștită”, a spus Ioana.

Ioana Ginghină a zis că a făcut tot posibilul ca să își salveze căsnicia. “Eu am știut de la început că el e mai special și l-am accepat așa cum a fost. Eu am încercat să repar, dar nu mai mergea și am zis să punem punct. Nu mai avea rost să fim doar colegi de casa. Inițial nu am avut niciun sprijin, pentru că nu am spus nimănui”.

 

Ioana a spus și care a fost momentul în care și-a dat seama că nu mai e nimic de făcut. 

“Am fost în vacanța de vară, unde el clar a fost mai ciudat, mai distant, mai supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are… atunci mi-a zis el că nu merge, că el simte ceva. Era nefericit și mi se pare un lucru destul de important. Și eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu ajunsesem să nu mai fac nimic pentru mine”.

Actrița spune că în prezent trece printr-o perioiada bună în viața sa. "Sunt surprinzător de bine! E complicat să spun că nu a fost greu, am avut tot felul de perioade. Sunt foarte bine. Nu-i așa dracul de negru”.

related posts

Modifică setările cookies