Iubita lui Ronaldo, apariție spectaculoasă la un eveniment moden


Georgina Rodriguez a impresionat cu look-ul său la premiile Mujer Sesderma, care s-au decernat la Madrid.


Iubita lui Cristiano Ronaldo a arătat spectaculos într-o rochie de gală din dantelă, cu paiete aplicate și cu un decolteu sexy. Georgina și-a completat look-ul cu o pereche de sandale argintii și un clutch nude.

Cu o zi înainte, Georgina și-a făcut apariția la Săptămână Modei de la Milano: a participat, din public, la prezentarea noii colecții Alberta Ferretti. La acel eveniment a purtat un costum imprimat cu logo-ul casei de modă Ferretti. Cămașa Georginei costă 650 de euro.

Cristiano Ronaldo și iubita sa cresc împreună patru copii, dar nu au stabilit data nunții. Cu toate astea, fotbalistul spune că, într-o bună zi, cu siguranță se va căsători cu Georgina. “Este visul mamei mele”.

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina Rodriguez pe vremea când aceasta lucra ca vânzătoare la un magazin Gucci din Spania. Fotbalistul îi este recunoscător iubitei sale că i-a fost alături în ultimii trei ani. “M-a ajutat atât de mult. Bineînțeles că sunt îndrăgostit de ea. Cu siguranță, într-o bună zi ne vom căsători. Este visul mamei mele”, a spus Cristiano Ronaldo, într-un interviu.

Georgina s-a adaptat perfect la viață de familie alături de Cristiano Ronaldo. Aceasta l-a cucerit și pe fiul fotbalistului, Cristiano Jr., acum în vârstă de 9 ani, și joacă rolul de mamă și pentru gemenii acestuia, de aproape doi ani.

“E grozav. Este prietena mea, comunicăm bine. Îmi deschid inima în fața ei, iar ea și-o deschide în fața mea”, spune fotbalistul.

 

FULLSCREEN
Iubita lui Ronaldo, apariție spectaculoasă la un eveniment moden
  • /

related posts