Iubita miliardarului Jeff Bezos a împlinit 53 de ani. Cum a petrecut Lauren Sanchez


Lauren Sanchez a împlinit 53 de ani, iar iubitul ei, miliararul Jeff Bezos, a marcat momentul organizând o cină de lux cu cei mai apropiați prieteni ai acesteia.

Tag-uri: #Lauren Sanchez

Însă asta nu a fost tot. Sanchez a sărbătorit ziua ei aproape toată luna. Mai întăi a mers cu cele mai bune prietene în Malibu, iar apoi a petrecut la un restaurant de lux din Hollywood cu cercul ei de prieteni. Evident, s-a îmbrăcat pe măsura evenimentului! Lauren Sanchez a fost principal atracție într-o rochie sexy decoltată.

 

Iubita miliardarului a postat un clip pe Instagram, în care a arătat cât de bine s-a distrat în ultima lună, incluzând imagini și de la cina ei festivă.

Foto: Kim Kardashian a fost la una din nenumatarele petreceri de ziua lui Lauren Sanchez

Pe lângă petrecerea cu prietenele din Malibu și cina de ziua ei, Lauren Sanchez a mai bifat câteva party-uri, unul special organizat pentru cei trei copii ai ei.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez erau căsătoriți atunci când și-au început povestea de iubire. Bruneta este cea pentru care miliardarul a decis să pună capăt unei căsnicii de 25 de ani. 

Jeff Bezos şi soţia lui, MacKenzie Bezos au anunţat că se separă în 9 ianuarie 2019, printr-un mesaj postat pe Twitter. Cuplul s-a cunoscut în 1993, când lucrau în aceeaşi companie D.E. Shaw, s-au logodit şi după trei luni s-au căsătorit. Fosta nevastă a primit jumătate din avere, la partaj. Jeff și MacKenzie au patru copii împreună.

Divorțul lui Lauren Sanchez de Patrick Whitesell s-a finalizat în octombrie 2019, după o căsnicie de 13 ani și doi copii. Sanchez mai are un fiu dintr-o relație cu sportivul Tony Gonzales. 

Lauren Sanchez și-a început cariera de jurnalistă la Fox 11. Ea este și pilot de elicopter și are propria companie de înregistrări aeriene. Bruneta a cochetat și cu actoria și a prins câteva roluri mici în filme precum “Fight Club” și “The Day After Tomorrow”.

  • Iubita miliardarului Jeff Bezos a împlinit 53 de ani. Cum a petrecut Lauren Sanchez

related posts

Modifică setările cookies