Ivanka Trump poreclă jignitoare pentru Prima Doamnă a Americii. Cum o numește vedeta pe mama sa vitregă


„The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, o nouă biografie a primei doamne, scrisă de reporterul Washington Post, Mary Jordan face dezvăluiri care îi uimesc pe toți.


Cartea scoate la iveală relația controversată care există între Ivanka, fiica cea mai mare a Președintelui Donald Trump și soția acestuia, Melania.

"Melania vorbind despre fiica sa vitregă ca despre Prințesa", scrie Jordan. Când era mai tanără, Ivanka îi spunea soției tatălui său Portretul pentru că "vorbea la fel de des precum un tablou", adaugă jurnalista.

Cartea are 286 de pagini și nu examinează doar relația tensionată dintre cele două, ci și momente din copilăria din Slovenia, cariera de model și viața de la Casa Albă. În carte Melania este prezentată diferit de cum apare ea în viața de zi cu zi și este descrisă ca "o femeie care și-a lăsat prietenii în urmă pe măsură ce trecea la noi capitole din viața ei - indiferent că era vorba despre cariera de model care a dus-o de la Milano la New York sau căsătoria cu mogulul Trump."

Citește și: Cum a ajuns această femeie să aibă corpul perfect. Metoda ei a uimit pe toată lumea

Casa Albă a negat informațiile despre toate subiectele legate de relația dintre mama vitregă și fiică, dar și despre trăsăturile de caracter ale primei doamne.

„Aceste afirmații sunt departe de adevăr și dacă Washington Post sau editorii acestei cărți ar fi verificat informațiile cu echipa Ivankai, ar ști acest lucru”, a declarat secretarul de presă adjunct, Judd Deere, într-o declarație pentru DailyMail.

"Astfel de opere servesc doar pentru a promova false povești de intrigă, nedemne de hârtia pe care sunt tipărite", a adăugat angajatul Ivankai.

Și directorul de presă al Melaniei Trump a mers pe aceeași variantă de discurs și anume că autoarea nu a verificat până la capăt informațiile publicate.

related posts

Modifică setările cookies