Jane Seymour, transformare spectaculoasă de dragul unui rol. „Sunt Eleanor”


Jane Seymour, pe care o știți cel mai bine din seria Dr. Quinn, e de nerecunoscut într-un serial istoric în care joacă. La 69 de ani, actrița le-a arătat fanilor care sunt pregătirile necesare transformării sale în Eleanor de Aquitania.


Dr. Quinn e istorie, dar la fel e și noul serial în care joacă Jane Seymour. Actrița de 69 de ani a fost distribuită în seria Glow and Dakness, care se concentrează pe o perioadă tulbure din istoria omenirii. Actrița o întruchipează pe Eleanor de Aquitania, moștenitoare a ducatului de Aquitania și regină-consort a Franței în perioada 1137 și 1152.

Jane Seymour le-a arătat fanilor ei ce efort trebuie să depună echipa de machiaj pentru a o transforma, pentru fiecare filmare, în personajul medieval.

M-am gândit să vă arăt procesul complicat de transformare în Eleanor”, a scris actrița pe Instagram, mulțumind echipei care se ocupă de machiaj și garderobă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Jane Seymour a fost mereu o prezență incitantă pe micile sau marile ecrane. De-a lungul timpului a avut apariții revelatoare în filme precum The Four Feathers, Dallas Cowboys Cheerleaders și Wedding Crashers.

Însă, actrița a jucat și în al optulea film din seria Bond – Live and Let Die, alături de Roger Moore (foto jos) în rolul agentului 007. 

E chiar interesant la vârsta mea, de vreme ce au trecut 50 de ani de atunci, că oamenii încă mă opresc pe stradă fiindcă își amintesc filmul sau spun: Oh, doar ce am văzut Live and Let Die. Ești o fată Bond. Dar, din fericire, am făcut și alte lucruri de atunci”, a spus actrița, conform looper.com.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ce nume crezi că va avea copilul lui Smiley? - Trending Review cu Daragiu - episodul 41

related posts

Modifică setările cookies