Jeff Bridges, mărturisiri despre lupta cu cancerul. Actorul s-a ras în cap


Jeff Bridges, unul dintre cei mai iubiți și respectați actori de la Hollywood, a dezvăluit în luna octombrie că a fost diagnosticat cu limfom, o formă de cancer care afectează sistemul limfatic. 


Tot atunci, actorul Jeff Bridges, laureat al premiului Oscar în 2010 pentru rolul din “Inimă nebună”, le-a transmis fanilor că “prognosticul său este bun” și că a început deja tratamentul. 

Actorul își ține la curent fanii de pe conturile de socializare cu starea sa de sănătate. În ultima fotografie postată pe Instagram, Jeff apare cu un zâmbet larg, ras în cap și cu un cățel simpatic în brațe. “Aveți aici ultimele noutăți: mă simt bine, m-am ras în cap, mi-am luat un cățeluș (Monty) și mi-am serbat ziua de naștere”, a scris actorul care a împlinit 71 de ani pe 4 decembrie. 

Jeff Bridges are și un jurnal online, unde le oferă fanilor informații și fotografii recente. “Rămâi puternic!”, “Te iubim! Fă-te bine repede”, “Arăți bine! Rugăciuni de la noi și multă dragoste. Monty este adorabil” – i-au scris internauții pe contul de socializare.  

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

 

FULLSCREEN
Jeff Bridges, mărturisiri despre lupta cu cancerul. Actorul s-a ras în cap
  • /

related posts

Modifică setările cookies