Kim Kardashian, de nerecunoscut în fotografiile din liceu. Cum arăta miliardara acum 20 de ani


O adolescentă cât se poate de normală, fără pretenții de divă și cu aspirații mărunte, așa este descrisă Kim Kardashian de cea mai bună prietenă a ei din liceu.


Fotografiile în care este surprinsă alături de Nikki Lund, care acum este cântăreață și creatoare de modă, i-au șocat pe fanii acesteia. Kim Kardashian arăta ca o adolescentă normală, cu imperfecțiuni și cu o siluetă total diferită de cea pe care o are acum. 

Diva a învățat la Marymount High School, în Los Angeles, iar la vremea respectivă nici nu și-ar fi imaginat că va avea parte de succesul de azi. 

Niciodată nu și-a dorit să devină faimoasă, pur și simplu s-a întâmplat. Întotdeauna a fost fetița lui tati, iar când acesta a murit, a fost devastată”, a declarat cântăreața pentru publicația The Mirror.

Vezi mai multe poze cu Kim Kardashian în liceu în GALERIA FOTO de mai jos!

Cele două se cunosc de la vârsta de 10 de ani, iar Nikki a spus despre prietena ei că mereu era fata timidă, care stătea în banca ei. 

Era foarte conștiincioasă, și-a dorit să fie o studentă bună. A învățat mult în liceu. Chiar dacă nu avea numai 10, profesorii o plăceau. Nu a chiulit niciodată. Eram cam tocilare”, a mai spus aceasta.

Nikki a mai spus și că la 15 ani erau mari admiratoare ale trupei Spice Girls. Preferata lui Kim era Posh Spice (Victoria Beckham), deoarece o inspira stilul ei vestimentar.

În aceste fotografii, Kim Kardashian are o apariție total diferită de cele cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului. 

La vârsta de 38 de ani, Kim Kardashian a ajuns să fie cunoscută în toată lumea și se bucură de o carieră de succes, aceasta fiind actriță, model, vedetă de televiziune și femeie de afaceri.

Sursă foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Heidi Klum dezvăluie o poză de la cea de-a doua nuntă a sa

related posts

Modifică setările cookies