Kim Kardashian s-a îngrășat 8 kg. Cum arată acum vedeta cu cel mai celebru posterior din lume


Silueta lui Kim Kardashian este fascinantă pentru multă lume. Deși este o banalitate, faptul că s-a îngrășat sau a slăbit este subiect de dezbatere pe rețelele de socializare.


Vedeta de reality show, care uimește cu silueta sa tip clepsidră, a dezvăluit de curând că s-a îngrășat 8 kilograme în ultimul an. Fanii însă nu cred că este adevărat și că vedeta face asta în scopuri comerciale. 

Foto: noiembrie, 2019

În mai, când a avut loc celebrul eveniment de fashion MET Gala, Kim Kardashian a fost în cea mia bună formă din viața ei. Vedeta a afișat o talie de viespe într-o rochie imposibil de purtat. Aceasta a dezvăluit că a fost un chin să meargă în acel corset ultra strâmt.

Foto: Met Gala, mai 2019

Kim a făcut dezvăluirea că s-a îngrășat într-un story pe Instagram, în care apărea în sala de fitness alături de antrenorul ei personal. “Facem un antrenament de seară, înainte de cină, un lucru pe care în mod normal nu îl fac”, a spus vedeta mărturisind că trebuie să scape de 8 kilograme în plus. Kim speră să slăbească până când va schimba prefixul – în octombrie 2020.

Foto: noiembrie 2019

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies