Kylie Jenner s-a despărțit de Travis Scott la nici o lună de când susținea că fac un cuplu perfect


Aparențele înșală, mai ales când e vorba de staruri precum Kylie Jenner și Travis Scott. Miliardara a confirmat despărțirea de iubitul ei, cu care are o fetiță de un an și 10 luni.


Kylie Jenner (22 de ani) l-a lăsat cu ochii în soare pe Travis Scott, deși în urmă cu o lună se declara îndrăgostită iremediabil de el. Conform unor apropiați, cei doi au avut diferențe de viziune în legătură cu viitorul lor.

Ea ar mai vrea copii, el vrea să se concentreze pe propria carieră. Din această cauză, între ei s-a căscat o prăpastie uriașă, confirmată de apropiații lor.

„Kylie este pentru viața de familie și chiar vrea un al doilea copil. Ea încă are probleme de încredere în Travis. Nu i-a arătat devotamentul de care ea are nevoie”, spun sursele revistei People.

CItește și: „Poleită cu aur”. Kylie Jenner, ținută controversată la nunta lui Justin Bieber

Într-o reacție pe Twitter, Kylie Jenner a risipit zvonurile că s-ar fi dus glonț la fostul iubit, Tyga, după despărțirea de Travis.

„Internetul face totul de 100 de ori mai dramatic decât este. Nu a existat nicio întâlnire la 2 noaptea cu Tyga. Travis și cu mine suntem o echipă grozavă și scopul nostru principal este Stormi (fetița lor n. red.), prietenia noastră și fiica noastră”, a scris Kylie pe rețeaua socială.  

A pozat în Playboy acum o lună

În urmă cu o lună, Kylie Jenner a pozat în Playboy și a fost intervievată chiar de Travis Scott. Atunci, iubitul ei o întreba de ce crede ea că relația lor funcționează atât de bine.

Miliardara a oferit un răspuns care nu prea e valabil azi. 

„Gândim la fel și avem aceleași scopuri și pasiuni în viață. Pe lângă faptul că avem o chimie bună, ne și distrăm împreună. Ești cel mai bun prieten al meu. În ciuda tuturor suișurilor și coborâșurilor pe care orice relație le are, evoluăm împreună și devenim tot mai puternici”, a mai spus Kylie Jenner.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Kevin Hart, dat în judecată pentru 60 de millioane de dolari

FULLSCREEN
Kylie Jenner s-a despărțit de Travis Scott la nici o lună de când susținea că fac un cuplu perfect
  • /

related posts