Kylie Minogue, Prințesa muzicii pop, a sărbătorit 54 de ani cu o fotografie de arhivă


Kylie Minogue e o prințesă și la 54 de ani. Cântăreața a sărbătorit alături de fanii ei, distribuind pe rețelele sociale o fotografie alb-negru din perioada adolescenței ei. 


Kylie Minogue a fost copleșită de urări de La mulți ani în ziua în care a împlinit 54 de ani. Cântăreața are încă milioane de fani virtuali, iar cei mai norocoși dintre ei încă se bucură de prestațiile ei pe scenă.

Artista a sărbătorit 54 de ani cu o fotografie realizată în adolescență, în care apare cu părul făcut bucle, cu breton perfect, în timp ce își sprijină capul în mâini zâmbind ștrengărește.

Vai... Când ești atât de copleșit de dragoste, de ziua de naștere... Mulțumesc pentru mesajele voastre frumoase. Trimit toată dragostea înapoi fiecăruia dintre voi”, a scris artista pe Instagram.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe poze cu Kylie Minogue în tinerețe!

Fanii artistei sunt de părere că ea a fost un copil adorabil. Din dragoste pentru cei mici, Kylie Minogue a fost ambasador al mai multor organizații caritabile, pe care le-a ajutat să strângă peste 100 de milioane de dolari în folosul celor mici.

În 2005, ea însăși a trecut prin cea mai grea încercare din viața ei, fiind diagnosticată cu cancer de sân. După mai multe ședințe de chimioterapie și tratamament specializat, cântăreața a reușit să învingă boala. 

Kylie Minogue are o relație stabilă cu Paul Solomons, cândva director de creație a publicației GQ Britain. El e mai tânăr decât ea cu 7 ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies