Lisa Rinna, fabuloasă la 56 de ani. Cât de bine arată vedeta dependenta de operații estetice


La 56 de ani, Lisa Rinna are un corp demn de o sportivă care practică atletismul. Deși a creat vâlvă cu operațiile sale estetice, este exclusiv meritul ei pentru trupul fenomenal pe care îl etalează la vârsta ei.


Lisa Rinna era una dintre frumusețile pe care le-am admirat în telenovelele anilor ’90. Ne-a cucerit în Merlose Place, iar ulterior s-a menținut în atenția publicului prin cotroversele din viața ei. A avut propriul realiy show și nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la operații estetice pentru a-și înfrumuseța aspectul fizic. A avut probleme cu buzele, însă acum arata excepțional.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CHRISTIAN COWAN X LE SPECS Shot by @gregswalesart ????

O postare distribuită de L I S A R I N N A (@lisarinna) pe

"La vârstă mea, trebuie să arați bine că să mai ai de lucru. Uneori avem nevoie de îmbunătățiri", a spus Lisa, care a avut de suferit mai ales din cauza buzelor deformate de la colagen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de L I S A R I N N A (@lisarinna) pe

Vedeta și-a luat total prin surprindere fanii cu cel mai recent pictorial. Aceasta a pozat goală pentru a promova o colecție de ochelari de soare. Lisa Rinna are un trup de supermodel: e super tonifiată și a primit o mulțime de complimente pe rețelele de socializare.

 

VEZI VIDEO: 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”

FULLSCREEN
Lisa Rinna, fabuloasă la 56 de ani. Cât de bine arată vedeta dependenta de operații estetice
  • /

related posts

Modifică setările cookies