Locul în care s-a recules Regina Elisabeta a II-a după înmormântarea Prințului Philip


Regina Marii Britanii are parte de cea mai tristă zi de naștere și asta pentru în urmă cu câteva zile, monarhul și-a înmormântat soțul. 


Funeraliile Prințului Philip au avut loc sâmbătă, 17 aprilie, la Londra, iar imaginile cu regina singură în capelă au făcut înconjurul lumii. 

Potrivit The Sun, după înmormântarea prințului Philip, Elisabeta a II-a a ales să facă o plimbare singură cu mașina. Ea și-a condus automobilul până în apropierea castelului Windsor. Mai exact, suverana britanică s-a recules la domeniul Frogmore Cottage, printre florile de primăvară și cireșii înfloriți.

La Frogmore Cottage a stat și prințul Harry când s-a întors din America pentru funeraliile bunicului său. După nunta din mai 2018, Harry și Meghan au primit domeniul de la Regină.

Elisabeta a II-a a împlinit 95 de ani

În 21 aprilie, Elisabeta a II-a a împlinit 95 de ani. Pentru Regină este prima aniversare fără Philip din ultimele șapte decenii. Cei doi au aniversat 73 de ani de căsnicie anul trecut, în noiembrie. 

Pentru prima dată, regina a renunțat la tradiția portretului regal. De regulă, familia regală britanică publica mai multe fotografii pentru a marca evenimentul. Regina va renunța și la transmiterea corespondenței pe papetărie cu margine neagră, urmând să folosească o hârtie personalizată care va avea blazonul ei încadrat în negru, în loc de tradiționalul roșu, folosit de suveranii britanici pentru perioada de doliu.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia

 

related posts

Modifică setările cookies