Mămicile anului din România. Care sunt cele mai sexy vedete care au născut în 2019


Vedetele noastre sunt frumoase, au o carieră de succes și cel mai important: sunt niște mămici incredibil de sexy. Fie că sunt la prima sarcină sau nu, divele noastre au găsit rețeta ideală pentru un corp de invidiat.


Dacă Adelina Pestrițu și Karmen Simionescu se află la prima experiență de acest gen, Anca Serea este deja campioană. Indiferent de situație, toate au un lucru în comun – s-au refăcut extrem de repede după naștere și arată incredibil de sexy.

1. Anca Serea

Evident că nu puteam începe topul, fără a o menționa pe campiona mămicilor, Anca Serea. Nu este nici la prima, nici la a doua, ci la a șasea sarcină și, totuși, are un trup de zeiță. La scurt timp după operația de cezariană, Anca Serea s-a refăcut extrem de rapid. Mămica, în vârstă de 38 de ani, împărtășește cu fanii ei cele mai emoționante momente petrecute cu cei mici, pe Instagram și pe blog-ul său.

2. Andreea Bălan 

Andreea Bălan și-a dorit cu atâta ardoare să fie din nou mămică, iar anul acesta visul i s-a îndeplinit. Dacă cele mai  femei au nevoie de timp pentru a dobândi iar silueta de balerină, nu este cazul Andreei. Vedeta, în vârstă de 35 de ani, a arătat extrem de suplă și sexy la nunta sa, cu toată că, evenimentul a avut loc la câteva săptămâni de la naștere. Andreea a arătat ca o adevărată prințesă în rochia de mireasă.

3. Lavinia Pîrva

La scurt timp după ce a născut, soția lui Ștefan Bănică Jr a promis că o să atingă din nou greutatea pe care o avea. Ei bine, la patru luni de la naștere, pozele postate de vedetă pe Instagram vorbesc de la sine. Artista, în vârstă de 34 de ani, a descoperit rețeta unui trup de invidiat.

4. Alina Pușcaș

Ai fi zis că după naștere picioarele interminabile și sculptate ale Alinei Pușcaș nu ar mai arăta la fel, dar te-ai înșelat. Ei bine, nici nu ai crede că a născut, dat fiind că silueta ei este exact ca înainte. Recent, vedeta și-a făcut apariția la un eveniment monden, unde a întors toate privirile cu ținuta ei.

5. Diana Dumitrescu

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, o actriță de succes și acum mămică, deci, pe scurt, Diana Dumitrescu este cea mai împlinită femeie. Vedeta nu se sfiiește să iasă cu băiețelul în parc, pentru a le demonstra oamenilor cât de repede s-a refăcut după naștere. Burtica pare să fii dispărut ca prin minune, iar chipul ei este mai sclipitor ca niciodată.

6. Karmen Simionescu

Nu puteam să nu o trecem în revistă și pe Karmen. Au trecut mai puțin de două luni de la naștere, iar Karmen pozează  extrem de sexy, astfel că fiecare fotografie reușește să le eclipseze pe cele din urmă. Rochii sexy, colanți sau pur și simplu un tricou alb, toate trădează un trup de zeiță. De departe, Karmen este cea mai modernă mămică.

Sursa foto: Instagram

Vezi și Profil de Celebritate - Interviuri exclusive despre febra Oscarurilor la Festivalul de Film Toronto

  • Mămicile anului din România. Care sunt cele mai sexy vedete care au născut în 2019

related posts

Modifică setările cookies