Melania Trump, dezvăluire inedită. Cum s-a îndrăgostit de Donald Trump, acum 20 de ani


Aseară, Melania Trump a acordat un amplu interviu unui post de televiziune american, în care a făcut mai multe dezvăluiri despre căsnicia sa.


Prima Doamnă a Statelor Unite și-a adus aminte cum l-a cunoscut pe Donald Trump și ce simțea pentru acesta acum 20 de ani, când erau la începutul relației.

Citește și: Melania Trump, primul interviu despre infidelitatea lui Donald Trump

În cadrul interviului acordat postului Fox, Melania Trump (48 de ani) și-a amintit de zilele în care era model în Europa, remarcând că a fost o perioadă frumoasă pentru ea.

După ce am terminat studiile, m-am apucat de modelling și am trăit la Milano și Paris înainte de a mă muta la New York. Îmi iubeam cariera - am rămas în New York și iată-ne acum tot aici”.

Tot la New York, Melania l-a cunoscut pe Donald Trump și, vorbind despre începuturile relației lor, aceasta a declarat: ”Când ne-am cunoscut, în 1998, am simțit o puternică atracție unul pentru celălalt, așa că am început să ne întâlnim și ne-am întâlnit mult timp înainte de a ne căsători, apoi ne-am căsătorit și am făcut un copil, dar am fost atrași unul de altul încă din prima zi”.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Melania Trump, dezvăluire inedită. Cum s-a îndrăgostit de Donald Trump, acum 20 de ani
  • /


related posts