Micutzu, drept la replică în privința scandalului de pe Calea Victoriei din București


În urmă cu mai bine de o săptămână, Cosmin Nedelcu, recunoscut de publicul larg drep Micutzu, a fost implicat într-un scandal pe Calea Victoriei din București.


„Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie”, anunțau, la acea vreme, oamenii legii, după ce o femeie sunase la 112.

După ce scandalul a apărut în toată presa, Micutzu a postat pe YouTube o primă reacție, despre care avocații comediantului precizează acum că nu reprezintă un drept la replică oficial al vedetei.

Mai mult decât atât, Casa de Avocatură ONV LAW solicită corectarea titlurilor și articolelor de presă tendențioase, care denigrează imaginea actorului și publicarea prezentului Drept la Replică:

Casa de Avocatură ONV LAW, în numele clientului Cosmin Nedelcu - Micutzu, solicită tuturor canalelor media care au publicat / difuzat în ultimele zile titluri, articole și reportaje neadevărate, tendențioase și defăimătoare la adresa actorului cu privire la evenimentele petrecute în seara zilei de duminică, 15.08.2021, corectarea acestora și publicarea prezentului Drept la Replică, în formă integrală. 

Facem precizarea că majoritatea reprezentanților media nu au verificat acuratețea faptelor sau au prezentat în manieră subiectivă/ selectivă / denaturat fragmente din declarația oficială postată pe canalul YouTube de către Micutzu (Cosmin Nedelcu)  și solicităm tuturor rectificarea titlurilor de presă, cat și a informațiilor prezentate publicului larg (care au afectat deja imaginea actorului), după cum urmează:  

- Solicităm publicațiilor online  să modifice titlurile defăimătoare și conținutul articolelor publicate (active în mediul online) care nu respectă realitatea și să redea informațiile în conformitate cu cele prezentate mai jos. 

- Solicităm tuturor canalelor media (presă scrisă, tv, radio, online) redarea integrală a prezentului drept la replică.

Mențiuni privitoare la faptele neadevărate promovate în ultimele zile: 

- Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, așa cum rezulta din titlurile care au în prim-plan numele actorului, ci de o persoană care s-a recomandat drept „judecător militar” - va invităm să verificați acuratețea datelor în înregistrarea video disponibilă aici:

Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau în seara de 15.08.2021 au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat. 

- Reacțiile actorului nu au generat victime, astfel încât titlurile și informațiile potrivit cărora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmații similare sunt complet false și afectează demnitatea și imaginea acestuia. 

- Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel încât titlurile și informațiile din presă potrivit cărora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false. 

- Actorul a oferit o declarație poliției, în calitate de martor, nu a fost „reținut” sau „ridicat” de poliție, astfel cum este redat în unele dintre materialele de presă. 

Micutzu (Cosmin Nedelcu) înțelege că, prin natura statutului de persoană publică, evenimentele au constituit un subiect de presă. Vă solicităm însă, tuturor reprezentanților media, să redați evenimentele într-o manieră obiectivă, respectând adevarul și acuratețea faptelor. 

Actorul mulțumește pentru toate mesajele de susținere din partea publicului larg și a unora dintre reprezentanții presei, precum și tuturor jurnaliștilor care au redat neutru și obiectiv evenimentele petrecute în seara zilei de duminică sau care au publicat / difuzat deja integral clarificările transmise de acesta prin intermediul înregistrării video de mai sus.

Vezi și: Visuri la cheie – Crede în oameni! Un nou sezon, toamna asta la PRO TV!

related posts

Modifică setările cookies