Mila Kunis și Ashton Kutcher refuză să le dea copiilor cadouri de Crăciun: ”Nu vrem să creștem niște nesimțiți”


În ciuda faimei și averii de care se bucură, Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt doi părinți cu principii sănătoase.


Mila Kunis și Ashton Kutcher nu vor să le dea copiilor lor cadouri de Crăciun. Kunis (35 de ani) a declarat pentru Entertainment Tonight că au decis să abordeze lucrurile un pic diferit pentru că nu vor să crească ”niște nesimțiți”.

 Citește și: Vedete despre care nu stiai ca au ajuns in SUA ca refugiati. Staruri afectate de politica lui Trump

”Pentru moment, tradiția noastră de Crăciun înseamnă fără cadouri pentru copii”, a spus ea, adăugând că preferă să facă donații unor organizații de caritate. Mila și Ashton au o fetiță de 4 ani, Wyatt, și un băiețel de aproape doi ani, Dimitri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭐️ Celebrity Babies ⭐️ (@celebritybaby_) on

Mila Kunis spune că bunicii sunt cei care exagerează și îi răsfață copiii cu tot felul de daruri: ”Le-am spus părinților: Vă rugăm - dacă vreți să le oferiți ceva, limitați-vă la un singur cadou”.

Actrița a mărturisit că ea și soțul ei, Ashton Kutcher, își doresc să le dea celor doi copii ai lor o educație sănătoasă, care include mersul la bibliotecă și citirea cărților împreună. 

”Mda, nu vrem să creștem niște nesimțiți!”, a spus ea.

În ciuda averii de care se bucură, aceasta spune că cei doi copii ai lor știu valoarea banului. De altfel, anul trecut, în cadrul emisiunii Kyle and Jackie O Show, Mila a declarat, în glumă, că stilul lor de parenting include ”să-i învățăm de la o vârstă fragedă că, știți voi, mami și tati poate că au niște bani, dar voi sunteți săraci”.

Într-o notă mai serioasă, actrița a adăugat: ”Este foarte important, pentru că noi amândoi provenim din medii sărace. Am crescut foarte săraci, ne-am făcut un nume pe cont propriu și suntem conștienți de valoarea fiecărui bănuț. Nu am primit nimic de la nimeni.”

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Mila Kunis și Ashton Kutcher refuză să le dea copiilor cadouri de Crăciun: ”Nu vrem să creștem niște nesimțiți”
  • /

related posts