Monica Bellucci este una dintre cele mai frumoase femei, iar fiica sa îi calcă pe urme. Deva are o frumusețe rară


Așa cum era de așteptat, fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel, Deva, este o tânără extrem de frumoasă care atrage mereu atenția cu frumusețea sa. 


La numai 15 ani, Deva îi calcă pe urme mamei sale, a devenit imaginea parfumului Dolce Shine și impresionează cu frumusețea ei cele mai renumite agenții de modelling, dar mama sa insistă să se ocupe mai mult de școală. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friendship never ends #devacassel ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @d.casseluxxi . . . . . . . . #monicabellucci #vincentcassel

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

"A fost vorba despre o singură campanie. Ea merge la școală. Și-a dorit să încerce această experiență și a profitat de șansă care i-a fost oferită. Cred că a vrut să-și demonstreze că poate munci, că are capacitatea de a lucra precum adulții și că poate gestiona o posibilă carieră", a spus frumoasă actrița într-un interviu.

Citește și: Ce frumoasă e fiica Andreei Marin! Ana Violeta are 12 ani și se transformă într-o domnișoară

Pentru mama sa, Deva trebuie să se bucure de viață, să facă pași normali către viața de adult și să nu sară etapa adolescenței, așa cum s-ar întâmpla dacă ar arunca-o în brațele showbiz-ului: "Vrea să-și continue studiile și să experimenteze greutățile și frumusețea de a fi adolescentă", a mai spus mama sa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profilo #devacassel . @d.casseluxxi . . . . #monicabellucci #vincentcassel

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

Deva Cassel este fiica cea mai mare a Monicai Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel. Ea are o sora mai mică, pe Leonie, alături de care a stat în izolare în Țara Bascilor.

Sursă foto: Instagram/ Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies