Nicoleta Voicu, după moartea Corneliei Catanga: „Rușine să vă fie celor care comentați urât”


Cornelia Catanga s-a stins din viață la 63 de ani și, potrivit apropiaților, artista de muzică lăutărească ar fi avut mari probleme financiare din cauza pandemiei de Covid-19. Unii internauți s-au găsit să o critice chiar și după moarte.


Cornelia Catanga avea probleme cu banii, la fel ca mai toți artiștii care nu au mai avut spectacole din cauza pandemiei. Unii colegi de breaslă susțin că familia ei nu ar avea bani nici de înmormântare și că au început să strângă bani pentru pregătirile creștinești.

Unii dintre internauții care au comentat vestea morții artistei au luat-o peste picior pe Cornelia Catanga, dar și pe artiștii care s-au plâns că nu mai au din ce să trăiască.

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a luat foc pe Facebook și a sărit în apărarea artistei de muzică lăutărească.

Rușine să vă fie celor care comentați urât despre Cornelia Catanga, chiar și astăzi!”, a tunat fosta iubită a lui Gheorghe Turda. Și a continuat:

Ce știți voi despre nopțile nedormite ale artiștilor? Nu vă este rușine obrazului să comentați că nu au bani de înmormântare?! Studiile lui Alex Pădureanu, fiul ei, o somitate a muzicii clasice, jazz, lăutărească, orice, credeți că le-a făcut pe datorie? Nu, pe muncă cinstită și cu sudoarea frunții. Ce știți voi cei care criticați un artist despre durerile lui sufletești?! Il puneți la zid și-l ciuruiti în cuvinte.

De doi ani de zile, pandemia asta a tăiat orice sursă de existență a multor artiști. Credeți că îi era ușor să povestească despre faptul că Alex este cel care o susține financiar? A murit într-o zi de Vineri a Postului Paștelui, asta să vă dea de gandit despre curățenia ei sufletească, iar veninul cuvintelor voastre să vă trezească conștiința și să vă lumineze mintea în drumul vostru spre iad. Fiți creștini, că e gratis!”, a mai scris Nicoleta Voicu.

Fiul artistei, Alexandru Pădureanu, a explicat că familia are bani pentru înmormântare și că nu este nevoie de nicio chetă.

Cornelia Catanga a murit vineri dimineață la Spitalul Universitar din București, unde a fost adusă cu diagnostic de Covid-19. Conform apropiaților, interpreta a încercat să se trateze acasă cu ivermectină, iar la spital a intrat în stop cardiorespirator.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: Abi și Tzancă Uraganu scot o piesă împreună

  • Nicoleta Voicu, după moartea Corneliei Catanga: „Rușine să vă fie celor care comentați urât”

related posts

Modifică setările cookies